Campagne Hulp nodig? Wacht niet

Oops, an error occurred! Code: 202009211324321574bac2

De afgelopen maanden hebben veel minder Utrechters hulp gezocht ten opzichte van de maanden daarvoor. Met deze campagne roepen Utrechtse hulp- en zorgverleners, de gemeente en vrijwilligers, inwoners op om aan te kloppen voor hulp als zij dit nodig hebben.

Veilig

Zo willen we de Utrechters laten weten dat we er voor hen zijn en dat zij veilig terecht kunnen bij de huisarts, specialist, buurtteammedewerker en alle andere zorg- en hulpverleners. Ook vrijwilligers helpen graag. Door te praten, mee te denken, advies te geven of te zorgen dat iemand met de juiste mensen in contact komt.

Utrecht.nl/hulpnodigwachtniet

De komende tijd brengen partners en de gemeente de belangrijkste ingangen voor hulp extra onder de aandacht op www.utrecht.nl/hulpnodigwachtniet

Wilt u meedoen? Dat kan.

Merkt u dat er minder mensen bij u aankloppen voor hulp of zorg? En wilt u hen laten weten dat ze bij u weer veilig geholpen kunnen worden? Dan kunt u of uw organisatie meedoen met deze campagne. Hiervoor kunt u het campagnebeeld laten aanpassen naar uw organisatie en uw hulpvragers.
Wilt u hier meer over weten? Stuur dan een e-mail naar campagnehulpnodig@utrecht.nl. Dan nemen wij contact met u op.

Hulp en contact

Telefoon

14 030